Анхел Ди Мария с интересно изказване: Лионел Меси просто изгуби ума си


Анхел Ди Мария с интересно изказване: Лионел Меси просто изгуби ума си
Снимка: Getty Images

32923 0

Звездата на Ювентус - Анхел Ди Мария, направи доста интересно изказване по адрес на своя именит сънародник - Лионел Меси. Крилото заяви, че Бълхата си е "загубил ума" по време на мотивираща реч.

Случката се е разиграла през 2021 година преди началото на финала на Копа Америка между Аржентина и Бразилия. Ди Мария сподели следното в документалния филм на Netflix "Sean Eternos: Campeones de America":

"Преди началото на всеки мач той говореше. Но последната му реч беше различна, Лионел Меси просто загуби ума си, личеше си колко значи това за него. Това ни мотивира допълнително и в крайна сметка успяхме", каза Ди Мария.

Именно Анхел Ди Мария бе човека, който реализира единственото и решаващо попадение срещу Бразилия на финала. Така той донесе 15-ия трофей на аржентинците от турнира в Буенос Айрес.

Страстта на Меси към мачовете с националната фланелка винаги е била огромна. Мнозина вярват, че Аржентина ще даде всичко от себе си, за да зарадва своите сънародници с успех на Мондиала в Катар по-късно през годината.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Лионел Меси става посланик.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички