Фланелката на Меси от специален мач с ПСЖ бе продадена за безумна сума - счупи рекорд


Фланелката на Меси от специален мач с ПСЖ бе продадена за безумна сума - счупи рекорд
Снимка: Getty Images

1185 0

Фланелката, с която Лионел Меси е изиграл първия си двубой след Световното първенство по футбол в Катар, бе продадена на рекордна цена на търг. Припомняме, че аржентинецът триумфира на Мондиал 2022 със своята страна.

След мечтания успех получи доста по-голяма почивка в сравнение с останалите футболисти, които играха на Световното. Той се завърна за мача с Анже, като имаше заслуга за първото попадение, преди собственоръчно да вкара второто, за да оформи крайното 2:0 на 11-и януари.

Френското издание Le Parisien информира, че впоследствие фланелката, с която Меси е играл в този двубой, е била продадена за рекордна сума - 43 623 евро. Тя е била част от 18 фланелки, които също се продавали (официални - носени от футболисти по време на мачове).

В крайна сметка китаец е спечелил ценната фланелка с номер 30 на Меси. Изданието сочи още, че наддаването започнало от 22 000 евро, като седмата оферта е спечелила надпреварата за нея. Това е първата фланелка, носена от Меси в официален двубой, след като стана световен шампион.

Още по темата: 10-те най-велики цитата за Лионел Меси

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички