Мексикански журналист избухна: Кристиано Роналдо все още е най-добър, да спечелиш европейското е по-трудно


Мексикански журналист избухна: Кристиано Роналдо все още е най-добър, да спечелиш европейското е по-трудно
Снимка: Getty Images

13377 0

Изглежда успехът на Аржентина и Лионел Меси на Световното първенство по футбол в Катар, не се приема присърце от всички, особено от мексиканците. 

Популярният мексикански журналист Алваро Моралес продължава да смята, че успеха на Лео Меси все още не го поставя пред Кристиано Роналдо във вечния дебат за "най-великия футболист".

"Меси има само една световна купа и хората сега казват, че той е най-добрият в историята, но те грешат жестоко. Пеле сигурно се смее с неговите 3 спечелени първенства. Кристиано Роналдо все още е най-добрият, той спечели европейското първенство, което е по-трудно за спечелване, и има повече титли от Шампионска лига", каза Моралес в интервю.

Разбира се, не можем да пропуснем факта, че футболната вражда между Аржентина и Мексико може да се е намесила в мнението на Моралес. Двете южноамерикански нации таят едно от най-лютите съперничества в световния футбол, а на Мондиал 2022 се срещнаха в груповата фаза, където "гаучосите" надделяха над "ацтеките" с 2:0.

Спорът за "най-великия на всички времена" продължава да е актуална тема и след световното в Катар. Мнозина застават зад Меси, който вдигна най-ценния трофей на света, други пък продължават да защитават Кристиано Роналдо, който отпадна безславно на Мондиал 2022.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Най-интересните моменти от Мондиал 2022.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички