Манчестър Юнайтед предлага 120 милиона за Енцо Фернандес


Манчестър Юнайтед предлага 120 милиона за Енцо Фернандес
Снимка: Getty Images

1770 0

Полузащитникът на Бенфика и световен шампион с Аржентина - Енцо Фернандес преживява своя връх в кариерата си. И докато в южноамериканската страна празненствата не спират, на масата за преговори са се наредили множество грандове от топ 5 първенствата на Европа, които търсят услугите на 21-годишния футболист. 

Последната оферта изпратена към португалският отбор е на стойност 120 милиона евро и то не от кой да е, а от Манчестър Юнайтед, твърди Footmercato. Това е колосална сума за толкова млад футболист, а нерядко сме виждали играчи да правят силно световно първенство, докато след това да се окажат пълно разочарование. Ерик тен Хаг очевидно иска да засили конкуренцията в средата на терена, тъй като през летния трансферен прозорец "червените дяволи" се сдобиха с Каземиро и Кристиан Ериксен. 

Според медиите в Португалия, обаче, Бенфика няма да бърза с продажбата на Фернандес, тъй като отборът ще играе в 1/8 финалите на Шампионска лига и крачи уверено към шампионската титла в страната. Орлите вече отказаха девет цифрена сума за аржентинския халф. Пристигне ли оферта достатъчно добра, обаче, ръководството сериозно би обмислило евентуален негов трансфер.  

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички