Меси и тлъсти пачки водят Енцо Фернандес в ПСЖ?


Меси и тлъсти пачки водят Енцо Фернандес в ПСЖ?
Снимка: Getty Images

1822 0

Представянето на Аржентина и по-конкретно на изгряващата "звезда" - Енцо Фернандес, по време на Световното първенство по футбол в Катар, е напът да предизвика същинска война за услугите на 21-годишния талант.

Аржентинецът акостира в Бенфика от Ривър Плейт срещу 12 млн. евро преди едва половин година, а вече се пече сделка с още по-мощен гранд от Стария континент.

Още по време на надпреварата в Катар се предполагаше, че Ливърпул, Манчестър Юнайтед и Реал Мадрид са сред големите желаещи за подписа на футболиста, но се оказва, че в битката за футболиста се впуска и ПСЖ.

Специалистите бързо-бързо дадоха шансове на парижани за успешна сделка, тъй като на своя страна имат лидера на "гаучосите" - Лионел Меси, който ще има задачата да убеди сънародника си в избора на следващ клуб.
Междувременно се очаква ръководството на ПСЖ да извади около 40 милиона за правата на играча, докато цената му през януари при всички положения ще достигне 35 милиона евро.

През първата част от сезона Фернандес изигра 23 мача във всички турнири за клубния си тим, като се отчете с три гола и пет асистенции.

На Световното първенство той изигра седем мача, отбеляза един гол и записа една асистенция.

Вижте каква роля се очакваше по-рано да има Меси в трансфера на Фернандес!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички