Голаджия от Айнтрахт Франкфурт заменя контузения Кристофър Нкунку в групата на Франция


Голаджия от Айнтрахт Франкфурт заменя контузения Кристофър Нкунку в групата на Франция
Снимка: Getty Images

1161 0

Само няколко дни преди началото на Световното първенство в Катар стана ясно, че Кристофър Нкунку от Франция, ще пропусне Мондиала. 

Голмайсторът на РБ Лайпциг и немската Бундеслига е получил неприятна травма по време на тренировка на "петлите", която за съжаление ще го извади от плановете на Дидие Дешан.

На френският специалист обаче не му отне много време да намери заместник на Нкунку. Официалната Twitter страница на "петлите" обяви, че Дешан е повикал централния нападател на Айнтрахт Франкфурт - Рандал Коло Муани.

23-годишният Коло Муани се намира в добра форма за Франкфурт, откакто пристигна с предварителен договор от Нант по-рано това лято. Той има осем гола на сметката си, като допринесе и с 11 асистенции в 23 изяви във всички турнири за своя клуб през настоящата кампания.

Ето и съобщението на френската футболна федерация относно ситуацията с Нкунку и Коло Муани:

"След като Медицинският комитет на ФИФА одобри оттеглянето на Кристофър Нкунку поради контузия, Дидие Дешан имаше възможността да повика играч, който да го замести. Той реши да повика Рандал Коло Муани. Нападателят на Айнтрахт Франкфурт, който в момента е в Япония със своя клуб, ще се присъедини към френския отбор в Доха в четвъртък".

 

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ще повтори ли кошмара от 2002 Франция на предстоящия Мондиал?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички