Лука Модрич загатна дали ще го видим с екипа на Хърватия и след Мондиал 2022


Лука Модрич загатна дали ще го видим с екипа на Хърватия и след Мондиал 2022
Снимка: Getty Images

2335 0

Легендата на Хърватия - Лука Модрич, даде интервю след края на мача за третото място на Световното първенство по футбол в Катар, в което загатна дали ще продължи да защитава цветовете на "ватрените" в близкото бъдеще.

"Планът ми е да играя в Лигата на нациите през юни, това е сигурно. След това може би някои квалификационни мачове за Евро 2024. А вече след това ще видя какво ще направя", каза Модрич.

"Съжалявам, искахме златния медал. Бяхме близо, но не можахме да го вземем. Смятам, че въпреки всичко трябва да се гордеем със себе си", добави още капитанът на хърватите.

Модрич съумя да изведе Хърватия до третата позиция в Катар. Тимът надви Мароко с 2:1, за да си осигури бронзовите медали в надпреварата. Носителят на "Златната топка" за 2018 година също така бе ключов фактор за среброто на "ватрените" на Мондиала в Русия преди 4 години.

Много хора се надяват той да продължи да защитава цветовете на своята нация и в близкото бъдеще. Освен безпогрешния за Хърватия Модрич на Мондиала в Катар изгря "звездата" и на 20-годишния Йошко Гвардиол.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички