Луис Енрике преди последния мач на Испания в групите: Няма да си правим никакви сметки


Луис Енрике преди последния мач на Испания в групите: Няма да си правим никакви сметки
Снимка: Getty Images

1362 0

Старши треньорът на Испания - Луис Енрике, заяви, че иска от футболистите си да се забавляват и да не правят никакви сметки и изчисления преди последния мач от груповата фаза на Мондиал 2022.

*В утрешния 1 декември (21:00 ч.) "Ла Фурия" се изправя срещу Япония. Ето как изглежда класирането в Група "Е" преди последните мачове!

"Остава ни още една тренировка и след това ще решим кои ще са титулярите, но няма да си правим никакви сметки. Трябва да спечелим мача, защото сме в група, в която всеки все още може да се класира напред. Искаме победата, за да останем първи!", отсече Енрике на пресконференцията си преди сблъсъка.

"Аз винаги повтарям на играчите си, че трябва да изпитват удоволствие на терена. Всички имаме нужда да се забавляваме и да харесваме работата си. Представете си от професионална гледна точка, че си правим сметки и в последната минута резултатът ни с Япония е 0:0, а Германия също е 0:0 в края и в добавеното време Япония и Коста Рика вкарат - тогава ще бъдем елиминирани", каза още треньорът на Испания, а за финал добави:

"Ние сме голям отбор и искаме да завършим първи, защото големите тимове така правят. С Япония ще е труден мач, но мисля, че ние ще доминираме. Въпреки това, те са отбор, който умее да се затваря и да пресира. Ще видим какво ще се случи".

*Още новини за Мондиал 2022 ще откриете в SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички