Лионел Меси с поредна ключова асистенция: Предотврати истинска трагедия (ВИДЕО)


Лионел Меси с поредна ключова асистенция: Предотврати истинска трагедия (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

3127 0

Празненствата на Аржентина, след спечелването на Световното първенство по футбол в Катар, продължиха и в столицата Буенос Айрес. Феновете запечатаха интересен момент, в който Лионел Меси предотвратява истинска трагедия.

Във видеото (което може да видите в края на материала) се вижда как Родриго Де Пол се е качил прав на най-високата точка на автобуса, който возеше "гаучосите" из столичните улици. Де Пол обаче изглежда е забравил за баланса си в бурните празненства и тръгна да пада, но добрата новина бе, че Лео Меси бе близо до него и подпирайки се на Бълхата Де Пол си "спаси кожата".

В края на самия видеоматериал се вижда как Меси, като истински лидер, сякаш му нарежда да слезе, преди да е паднал от самия автобус. Мнозина фенове в социалните мрежи определиха Де Пол като най-големия купонджия сред футболистите на "Ла Албиселесте".

Родриго Де Пол и Лео Меси имат интересна история заедно. През последните няколко месеца се появиха редица видеа, в които се вижда как футболистът на Атлетико Мадрид неотлъчно стои до седемкратния носител на "Златната топка" и сякаш го предпазва от всичко и всеки в неговия радиус.

Де Пол определено бе една от най-колоритните личности на Мондиала в Катар, а негов коментар, след края на световното, втрещи много футболни почитатели.

Ето го и любопитното видео:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички