Лионел Меси открои 3 отбора на Мондиал 2022 и каза няколко думи за случилото се с Германия


Лионел Меси открои 3 отбора на Мондиал 2022 и каза няколко думи за случилото се с Германия
Снимка: Getty Images

3036 0

Звездата на Аржентина - Лионел Меси, даде интервю пред "Ole", в което бе помолен да коментира случилото се до момента на Световното първенство и да посочи кои отбори имат най-големи шансове за титлата в Катар. 35-годишният капитан на "гаучосите" открои Бразилия, Франция и Испания:

"Гледахме мачовете от Мондиал 2022. Онези, които можехме, разбира се. Бразилия играе много добре. С изключение на загубата от Камерун - те продължават да бъдат един от най-големите фаворити. Също и Франция", заяви Меси пред изданието, а след това спомена и тима на Луис Енрике:

"И Испания, въпреки начина, по който продължиха напред (б.р. - губейки от Япония в 3-ия кръг). Те също играят много добре и са напълно наясно как искат да изглеждат, когато владеят топката. Те контролират събитията на терена в голяма част от времето".

Лео Меси не скри, че е бил изненадан от краха на Бундестима в Катар: "Да, бях изненадан, защото те разполагат с много класни и млади играчи, а Германия винаги е сред най-добрите. Действително беше изненада, че отпадат за втори пореден път на световно първенство още в груповата фаза. Точно това показва колко трудно е на мондиал и че имената на отборите вече нямат значение, а това какво показваш на игрището".

"Аржентина е силен отбор и винаги е сред най-добрите. Още преди да дойдем тук, знаехме, че сме един от кандидатите за титлата, но трябваше да го докажем и на игрището. За щастие, за момента се справяме добре и се надявам да продължим да вървим с малки стъпки напред", добави още лидерът на "албиселесте", който на 9 декември (петък, 21:00 ч.) ще се изправи срещу Нидерландия на 1/4-финал!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Близкият до Роналдо журналист се изгаври с Меси и колегите си, които го хвалят

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички