ВИДЕО: Всичко от Меси срещу Австралия на Мондиал 2022 - преувеличени ли са суперлативите?


ВИДЕО: Всичко от Меси срещу Австралия на Мондиал 2022 - преувеличени ли са суперлативите?
Снимка: GettyImages

1731 0

Аржентина се класира за 1/4-финалите на Световното първенство по футбол, след като се справи с Австралия и надделя с 2:1 над "кенгуратата". За играч на мача впоследствие бе избран Лионел Меси, който се отличи с едно попадение.

Това бе един от добрите двубои на Мондиал 2022 за Меси, но изказвания и оценки след срещата ни навяват на мисълта, че едва ли не става въпрос за някой от топ 3 на най-силните изяви на Лео по големи форуми.

Рио Фърдинанд директно пък си отбеляза, че това представяне на нападателя на ПСЖ срещу Австралия е било най-силното на който и да е футболист по време на това Световно. А само малко преди това един Дензъл Дъмфрис например се бе отличил с гол и две асистенции.

Дали е бил най-добрият на Мондиала до момента, или не - факт е, че е с най-основни заслуги неговата страна да попадне на четвъртфиналите. Лео е голмайсторът на "гаучосите" със своите три попадения на първенството. Той има и една асистенция, като единствено Килиан Мбапе и Алваро Мората имат напълно идентични показатели.

Вижте най-доброто от Лионел Меси срещу Австралия във видеото по-долу в материала. Научавайте всички най-важни и интересни новини от Световното първенство по футбол в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички