Лични чатове: Неймар показа думите, с които звездите на Бразилия се успокояват след Световното (СНИМКИ)


Лични чатове: Неймар показа думите, с които звездите на Бразилия се успокояват след Световното (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

2521 0

Голямата звезда на Бразилия Неймар използва социалните мрежи, за да покаже личната си комуникация с някои от своите съотборници в националния отбор след драматичното отпадане от Световното първенство по футбол. Припомняме, че "селесао" приключи на четвъртфиналите след поражение след дузпи от Хърватия.

"Как си? Отбивам се, за да ти кажа, че съм ти фен. Дузпа няма да промени това, което мисля за теб. С теб съм завинаги и го знаеш. Обичам те" - започва кореспонденцията на Ней с Маркиньос.

"Какво става, братле? Подобрявам се малко по малко, само времето ще направи така, че всичко това да отмине... Ами ти? Как си? Благодаря за съобщението и че се сети за мен, братле, ти също си невероятен. Адски трудно е като се сещам, че тази дузпа бе пречка за голямата ти мечта. Но трябва да продължаваме, трябва да сме силни, нека времето мине и да видим какво крие футболът за нас" - отговаря Маркиньос.

"Това е правилната нагласа - нека мине време. Аз повече от всеки друг знам, че всичко минава - и добрите, и лошите моменти. Остани силен, наслади се на компанията на семейството си и не забравяй, че освен твой съотборник съм и твой приятел" - пише отново Неймар, преди бранителят да завърши:

"Това е вярно, братле, само ние си знаем през какво минахме, за да сме тук, както и какво ни беше тези дни. Заради това и боли много, но човекът в Рая си знае работата. Ти наистина си невероятен. Твой фен съм, благодаря ти, бъди добре, ще имаме нужда един от друг в следващите битки, обичам те".

Комуникацията между Неймар и друг от бранителите на Бразилия - Тиаго Силва, не се различава много. Тиаго признава, че изобщо не му минава и че е доста по-трудно, отколкото е очаквал. Споделя и че не спира да мисли за това.

Припомняме, че с пропуски от бялата точка се отчетоха Маркиньос и Родриго. Неймар писа и на Родриго, като му обещае да го научи да бие дузпи (СНИМКА).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички