Енигмата Франция, стряскащата Англия и абсурдните продължения на Световното (ВИДЕО)


Енигмата Франция, стряскащата Англия и абсурдните продължения на Световното (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1843 0

В първия епизод на предаването "Точно попадение", което Sportlive.bg прави съвместно със Sesame.bg бяха направени анализи и даден старт на състезанието с прогнози, свързано със Световното първенство по футбол

Вики, Кристиян и Стефан споделиха своите виждания, а резултатите са красноречиви - дамата поведе в класирането с 2/3 уцелени прогнози. 

В днешния епизод №2 от предаването може да видите анализ на резултатите от вчерашните срещи, които включваха Англия-Иран, САЩ-Уелс и най-интригуващия от вчерашната програма - Нидерландия-Сенегал, който в крайна сметка спечелиха "лалетата" с късни две попадения. На какво можем да отдадем резултатността на "Трите лъва" срещу Иран и могат ли "драконите" да намерят път към 1/8 финалите на Мондиал 2022, гледайте коментарите на специалистите във видеото по-долу. 

Също така станахме свидетели на необичайно големи добавени времена и в трите изиграни мача, а участниците в предаването дадоха своите предположения на какво се дължи това и какви могат да бъдат последствията. 

Голямата тема, разбира се, беше световният шампион Франция, който има нелека задача да защити титлата си! Гледайте: 

 

Група "D" е групата на актуалния световен шампион Франция, който отново ще трябва да стартира Мондиала срещу Австралия (21:00), както бе и преди 4 години в Русия. Другият фаворит и най-голямата заплаха за "петлите" - Дания ще се изправи срещу африканския тим - Тунис (15:00). Проблемите на "трикольорите" свързани със сериозните контузии на ключови футболисти и неубедителното им представяне от Европейското първенство през 2021 година определено подставят под съмнение възможността за защита на Световната титла от 2018 година. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички