Кристофър Нкунку защити "палача" си от Реал Мадрид и призова: Накарайте ни да се гордеем


Кристофър Нкунку защити "палача" си от Реал Мадрид и призова: Накарайте ни да се гордеем
Снимка: Getty Images

1777 0

Да те контузят броени дни преди старта на световно първенство - това е кошмарът на всеки един футболист...

В навечерието на Мондиал 2022 тази зла участ сполетя нападателя на РБ Лайпциг и Франция - Кристоф Нкунку. Голмайсторът на немската Бундеслига през сезон 2022/23 отпадна от състава на "петлите", след като Едуардо Камавинга от Реал Мадрид му влезе остро по време на тренировка и контузи коляното му (ВИДЕО).

"След проведените медицинските прегледи вчера вечерта (б.р. - 15 ноември) се наложи да напусна лагера на Франция и да се лиша от участие на Световното първенство. Сега е време за работа с една единствена цел - да се завърна дори по-силен", обяви Нкунку с пост в социалните мрежи, а след това защити своя "палач":

"Изказвам подкрепата си към моя съотборник Едуардо Камавинга, който бива нападан незаслужено. Едно световно първенство трябва да бъде момент, в който хората да се обединяват, а не да се разединяват".

"Благодаря на целия треньорски щаб и на всички мои съотборници за тяхната подкрепата. Аз ще бъда най-големият ви фен, накарайте ни да се гордеем!", призова нападателят. Ето кой ще го замени в състава на Дидие Дешан за Световното в Катар. 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички