KFC се изгаври с Роналдо: осмя го за новия му отбор и прогнозира невъзможното (СНИМКА)


KFC се изгаври с Роналдо: осмя го за новия му отбор и прогнозира невъзможното (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

10696 0

Популярната американска верига ресторанти за бързо хранене KFC си направи гавра с един от най-емблематичните футболисти в историята - Кристиано Роналдо. Това се случи часове преди изключително важния двубой на неговата Португалия на осминафиналите на Световното първенство по футбол.

Роналдо попадна под прицел заради това, че е без клуб, и по-конкретно се касае единственият клуб, който е усилено свързван с португалеца към момента. Става въпрос за Ал Насър от Саудитска Арабия.

Официалният профил на KFC за Великобритания споделя в личния си профил в социалната мрежа Twitter снимка на Кристиано, на която той е с екипа на арабския клуб. В нейното описание е дадена и повече информация за сделката.

"Добро подкрепа за Абубакар, ако трябва да сме честни" - с това описание пък от KFC споделят въпросната снимка, намеквайки, че Винсент Абубакар ще играе по-централна роля от Роналдо в Ал Насър, ако се стигне до подобно развитие.

Самият Абубакар имаше повече попадения от Роналдо след груповата фаза, след като се разписа при равенството със Сърбия, а освен това реализира и единствения гол във вратата на Бразилия за сензационната победа. Междувременно осминафиналите почти приключиха - вижте кога започват четвъртфиналите, както и пълната ТВ програма за Световното първенство по футбол по дати и часове.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички