Меси измести слънцето на небето над Росарио: хеликоптер с чудна идея (ВИДЕО)


Меси измести слънцето на небето над Росарио: хеликоптер с чудна идея (ВИДЕО)
Снимка: Getty images

2936 0

Лионел Меси донесе огромна радост на цяла Аржентина, след като изведе страната си до мечтания успех на Световното първенство по футбол. Лео бе избран за най-добрия играч на турнира, а шестте му попадения бяха кое от кое по-важни в похода на "гаучосите" към върха.

Геният от Росарио съумя да се разпише в почти всеки двубой на турнира, а освен това реализира във всеки мач от елиминационната фаза, с което записа рекорд. Меси не пропусна да вкара и във финалния двубой, като го стори от дузпа, за да открие резултата в мача.

Така той за пореден път зарадва своята страна. А в родното му място - Росарио, празненствата сякаш бяха още по-диви и емоционални. В социалните мрежи се появи и видео, на което се вижда реализацията на оригинална идея именно в Росарио.

Там, образно казано, слънцето бе закрито от големия Лео! Огромна фланелка на седемкратния носител на "Златната топка" полетя в небето, закачена за хеликоптер. Можете да видите кадрите във видеото по-долу в материала.

В страната няма и как да не го боготворят дори още повече отпреди, след като Меси спечели 3-ти трофей с Аржентина за 18 месеца.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички