Кошмар: Фен на Аржентина простреля малкия си син, празнувайки класирането на 1/8-финал


Кошмар: Фен на Аржентина простреля малкия си син, празнувайки класирането на 1/8-финал
Снимка: Getty Images

1065 0

До ужасен инцидент е довело празнуването на победата на Аржентина срещу Полша на Световното първенство по футбол, информира "Toda Pasion". Фен на "гаучосите" е стрелял с пистолет и е ранил осемгодишния си син, докато се е радвал бурно на успеха на националния си отбор.

Успехът с 2:0 в Катар прати южноамериканците на осминафиналите и запази мечтата им да спечелят световната титла жива. Във фазата на елиминациите Лионел Меси и компания ще се изправят срещу Австралия. Двубоят е на 3 декември, събота.

Грозният инцидент е станал в град Санто Томе. Куршумът е уцелил малкото момче в бедрото, причинявайки му тежък кръвоизлив. Детето е било откарано с линейка в медицински център, придружено от бащата. Впоследствие пострадалото момче е останало в болницата, докато баща му е избягал и в момента се укрива.

За щастие, животът на детето е вън от опасност, въпреки че е било в тежко състояние и е трябвало да бъде преместено в друга болница, съобщава "Toda Pasion". А ето каква глупост направи мексикански фен, след като тимът му отпадна от Мондиала

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички