ВНИМАНИЕ! Испания и Португалия ще страдат в елиминациите на Световно първенство 2022 (ВИДЕО)


ВНИМАНИЕ! Испания и Португалия ще страдат в елиминациите на Световно първенство 2022 (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

38011 0

Последните срещи от осминафиналите на Световно първенство 2022 ще се изиграят във вторник вече, като наглед фаворитите са ясни - Испания и Португалия. По-дълбок поглед над ситуацията в двете срещи обаче показва, че двата колоса в европейския футбол няма да имат толкова лесна задача. 

 

В поредния епизод на "Точно попадение" - предаването за анализи и прогнози на случващото се в Катар, излъчващо се с подкрепата на Sesame.bg, обсъдихме сериозно това, което предстои да се случи във вечерната програма на Световното и каква е заплахата, която Мароко и Швейцария носят за фаворитите. 

Мароко няма да се даде лесно на Испания на Световното 

Африканската страна е приятната изненада на турнира в Катар, след като излезе под №1 от група, в която фигурираха сребърните и бронзовите медалисти от Мондиал 2018 - Хърватия и Белгия, както и бойкият тим на Канада. Мароко допусна само 1 гол, спечели 2 мача и завърши 0:0 с Хърватия - представяне, което може да бъде определено като най-доброто в груповата фаза на планетарния форум. 

 

Испания е абсолютен фаворит на платформата за спортни залози и казино игри "Сезам", но мароканците имат своите шансове - какви са те - може да чуете във втората половина на предаването "Точно попадение": 

 

Португалия - Швейцария е най-интересният сблъсък от осминафиналите в Катар 

В последния двубой от първата част от елиминациите на Световното Португалия ще мери сили с Швейцария в може би най-интересният спор от осминафиналите. "Селесао" е фаворит, но Швейцария би и Сърбия, и Камерун, докато в същото време допусна минимална загуба с 0:1 от Бразилия. 

 

Това е достатъчен атестат за класта на "кръстоносците", които разполагат с отличен състав, а в последния мач между двата отбора дори спечелиха с 1:0 срещу днешния си опонент. 

Анализ и прогнози за срещата гледайте във видеото; 

 

С поглед към Бразилия и Хърватия 

В началото на предаването разгледахме случилото се в предходния ден на Световното и завръщането на "Жого Бонито" в състава на Бразилия след феноменалните 30 минути, които отборът изигра срещу Южна Корея. 

В същото време се върнахме назад във времето, за да си припомним как преди 4 години Хърватия игра финал на Мондиал 2018, сега е в топ 8, а България е извън топ 50 на отборите в света - гледайте: 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички