"Казаха, че ще ме застрелят"! Ужасните думи, които стоят зад обвинението за изнасилване срещу звезда на Аржентина


"Казаха, че ще ме застрелят"! Ужасните думи, които стоят зад обвинението за изнасилване срещу звезда на Аржентина
Снимка: Getty Images

1655 0

Един от героите на Аржентина за историческия триумф на Световното първенство в Катар миналата година - Гонсало Монтиел, е поредният футболист, обвинен в сексуално посегателство върху жена.

Героят Монтиел

Монтиел бе под светлините на прожекторите в големия финал на Мондиала между "гаучосите" и Франция. Десният краен бранител реализира победната дузпа при изпълнението на 11-метрови наказателни удари, за да донесе мечтания трофей в ръцете на Лео Меси и компания.

От герой до престъпник?

Претендиращата за жертва твърди, че случката се е разиграла на парти по случай рожден ден преди четири години. Въпросната жена казва, че всичко се случва на първи януари, 2019-а година. Нейните думи пред широката общественост разпространява "Радио 10", което споделя аудио записи.

Упояване и заплашване с разстрел?

"Събудих се в 6 вечерта и ми казаха, че са ме изнасилили. Като цяло, не помнех нищо. Прекарах седмици, месеци, опитвайки се да си спомня нещата, които ми наговориха. Промиха ми мозъка, за да се опитат да прикрият този к*$и син", твърди жертвата и продължава.

"Не мога да забравя лицето му. Не знам дали беше той, или 20 други, които ме изнасилиха. Обаждаха ми се и ме заплашваха със седмици. Имаше гола до вратата на къщата ми и ме беше страх, че ще ме застрелят. Получавах обаждания след обаждания от майка му и анонимни хора, които ми казваха, че ако кариерата на Монтиел се съсипе, ще ме застрелят в главата", допълва още тя.

Същата седмица "гръмна" подобен скандал и със звезда от Висшата лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички