Катар - Еквадор по ТВ: Къде да гледаме мач №1 на Световното първенство?


Катар - Еквадор по ТВ: Къде да гледаме мач №1 на Световното първенство?
Снимка: Getty Images

6997 0

На домакинът Катар и на националния отбор на Еквадор се пада честта да открият тазгодишното Световно първенство 2022. Двете селекции ще се изправят една срещу друга в мач от група "А" на Мондиала.

Може да се каже, че очакванията към тази среща са завишени. Всяка една среща, която открива световни финали, от 2006-а насам, е изпълнена с голове и наслада за окото - 2006 (Германия - Коста Рика 4:2), 2010 (ЮАР - Мексико 1:1), 2014 (Бразилия - Хърватия 3-1), 2018 (Русия - Саудитска Арабия 5:0).

Отборът на Катар е непобеден в последните си 5 срещи (4 победи, 1 равенство). Еквадор, от своя страна, също не познава поражението в последни си 7 мача (2 победи, 5 равенства). 

Катар и Еквадор са се изправяли един срещу друг само веднъж - през есента на 2018 година в контролна среща, в която са отбелязани цели 7 попадения. В нея "пустинниците" печелят с 4:3, а сега Еквадор ще търси мъст за това инфарктно поражение. 

Коя телевизия ще излъчи срещата Катар - Еквадор?

Срещата в Доха е с начален час 18:00 (българско време). Тя ще бъде предавана пряко в ефира на каналите: БНТ 1, БНТ 3, Diema и Diema Sport 3. Ако нямате възможността да и се насладите, то може да я проследите НА ЖИВО със SPORTLIVE.BG!

ПЪЛНА ТВ ПРОГРАМА НА СВЕТОВНОТО ПО ФУТБОЛ ПО ДАТИ И ЧАСОВЕ

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички