Как Англия ще бори Уелс и ще гони първото място в групата си на Мондиал 2022?


Как Англия ще бори Уелс и ще гони първото място в групата си на Мондиал 2022?
Снимка: Getty Images

1488 0

Мениджърът на Англия – Гарет Саутгейт, ще разполага с напълно целия си състав за предстоящия мач срещу Уелс от група В на Световното първенство по футбол. Двата отбора ще си дадат британския спор на стадион „Ахмад Бин Али“.

Джеймс Мадисън пропусна първите два мача за „трите лъва“ срещу Иран и САЩ заради проблем в коляното, но сега звездата на Лестър Сити е обратно към тренировките със селекцията на Албиона. Англичаните се нуждаят от една точка, за да си потвърдят мястото в елиминациите, като потенциална победа ще ги класира като първи отбор напред.

Джордан Пикфорд ще менажира защитата в този мач, а навярно най-добрият играч до този момент за отбора на Саутгейт – Хари Магуайър, ще си партнира с Джон Стоунс. На левия бек по всяка вероятност ще започне Люк Шоу, докато вдясно Киърън Трипиър ще стартира, макар там опции също така да са Кайл Уокър, който излекува проблем и Трент Александър-Арнолд.

Деклан Райс и Джюд Белингам ще попълнят двата халфа в средата на терена, като се очаква да има дилема дали Мадисън да започне или Мейсън Маунт да продължи да стартира от първата минута.

Нито Букайо Сака, нито Рахийм Стърлинг впечатлиха срещу САЩ, а в този мач причудливо не беше пуснат в игра Фил Фодън.

Хари Кейн пък ще поведе атаката, като той продължава да търси първия си гол за Англия през 2022-а година, който не е от дузпа.

Потенциален състав на Англия за Уелс: Пикфорд – Уокър, Стоунс, Магуайър, Шоу – Райс, Белингам – Стърлинг, Маунт, Фодън – Кейн.

А какво е обяснението на Саутгейт, че Англия взе само точка срещу САЩ, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички