Фенове на Англия и Уелс в грозен уличен брой още преди дуела им на Мондиал 2022 (ВИДЕО)


Фенове на Англия и Уелс в грозен уличен брой още преди дуела им на Мондиал 2022 (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1502 0

Още след изтеглянето на жребия за груповата фаза на Световното първенство 2022 стана ясно, че група В ще бъде по-различна от другите и там напрежението ще бъде по-голямо. Четирите отбора, които попаднаха там, са Англия, САЩ, Уелс и Иран.

"Трите лъва" са големият фаворит, но бяха доволни от равенството с американците. Последният сблъсък от груповата фаза ще ги противопоставя срещу друга британска страна - Уелс. Тя ще бъде ключва и за двата тима, тъй като подреждането след първите два кръга е следното:

1. Англия - 4 точки

2. Иран - 3 точки

3. САЩ - 2 точки

1. Уелс - 1 точка

Последните дуели от тази група ще се състои на 29 ноември, но още дни преди това се е стигнало до сблъсъци между привържениците на Англия и Уелс. Такива кадри се появиха в социалните медии и набират все по-голяма популярност, като случилото се е заснето в Тенерифе.

Можете да видите ВИДЕО по-долу в материала. Все още не е ясно от какво точно е започнал конфликтът, но е видно, че немалък брой хора са взели участие.

Всички най-интересни и важни новини от Световното първенство 2022 в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички