Япония - Коста Рика по ТВ: Къде да гледаме сблъсъка на Световното първенство по футбол?


Япония - Коста Рика по ТВ: Къде да гледаме сблъсъка на Световното първенство по футбол?
Снимка: GettyImages

2406 0

Вторият кръг от груповата фаза на Световното първенство 2022 се очертава да бъде още по-зрелищен и емоционален след любопитните резултати в първите срещи. Това с пълна сила важи за група Е, където падна една от най-големите сензации до момента на турнира - Япония осъществи пълен обрат над Германия и победи Бундестима.

Така след първите сблъсъци там лидер е Испания с 3 точки, следвана от азиатската страна, която има същия брой точки, но по-лоша голова разлика. Трети и четвърти са съответно Германия и Коста Рика, които все още не са печелили точки.

Простите сметки показват, че ако Япония победи Коста Рика, а Германия не успее да стори същото със световния шампион от 2010 година - Бундестима ще отпадне още в групите на Мондиал 2022 (и то това отпадане ще значи втори пореден провал на световни, тъй като в Русия през 2018 година Ханзи Флик и компания отново си тръгват рано-рано).

Япония, която едва ли е имала сериозни надежди за продължаване напред, предвид звездната компания на Германия и Испания, сега има великолепе шанс да си осигури продължаването напред, ако запише още един успех, който поне на хартия трябва да дойде доста по-лесно.

Коя телевизия ще излъчи Япония - Коста Рика?

Двата тима се изправят в първи мач от програмата на Мондиал 2022 за неделя. Срещата на стадион "Ахмад бин Али" ще стартира в 12:00 часа българско време и ще бъде излъчен пряко по Диема и по Диема спорт 3. Ще можете да следите Япония - Коста Рика от Световното първенство по футбол НА ЖИВО в SportLive.bg.

Можете да намерите и пълната програма за Световното първенство 2022 по дати и часове - в SportLive.bg.

<p><iframe width="100%" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/LQbBoQkXv3E?autoplay=1" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture"></iframe></p>

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички