Испания - Германия по ТВ: Къде да гледаме сблъсъка на Световното по футбол?


Испания - Германия по ТВ: Къде да гледаме сблъсъка на Световното по футбол?
Снимка: Getty Images

4870 0

Тази вечер от 21:00 часа ще се изиграе финал преди финала на Световното в Катар - шампионите от 2010 (Испания) и 2014 година (Германия) излизат един срещу друг във втория си мач от груповата фаза в Катар.

КАК ТРЪГНАХА ДВАТА ТИМА В КАТАР?

Двата тима тръгнаха по много различен начин на Мондиала - "Ла Фурия" разби Коста Рика със 7:0, докато Бундестимът загуби от Япония. Възпитаниците на Ханзи Флик поведоха след точно изпълнена дузпа, но грешки в защита позволиха на "самураите" да стигнат до обрат.

КАКВО СЕ ПРОМЕНИ СЛЕД ПЪРВИТЕ ИМ МАЧОВЕ?

След тези развои в първите мачове иберийците вече открито се споменават като един от фаворитите на турнира, докато за Маншафта се чуват опасения, че и този път ще отпадне още в групите, както стана през 2018 г. в Русия.

ТЕНДЕНЦИИ

Трябва да се отбележи, че Испания вкарва гол в 9 от последните си 10 мача на световни финали и не е губила в последните си 6 мача на мондиал.

Германия пък е инкасирала попадение в 8 от последните си 10 мача и в 5 от последните 6 на световни първенства. Бундестимът е загубил 3 от последните си 4 срещи на световни финали. Двубоят Испания - Германия ще бъде предаван едновременно по 4 телевизии - БНТ 1, БНТ 3, Нова и Диема спорт 3, можете да го следите НА ЖИВО и в Sportlive.bg.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички