СНИМКИ: Двойничката на Шакира, която се смята за най-сексапилния фен на Аржентина в Катар


СНИМКИ: Двойничката на Шакира, която се смята за най-сексапилния фен на Аржентина в Катар
Снимка: Instagram

1961 0

Хърватия може да има най-сексапилната фенка на Световното в Катар (подробности тук), но и Аржентина има с какво да се гордее в този план. Защото на Мондиал 2022, за да ги подкрепи, е дошла сексапилната Мелисия Артиста, която се радва на 250 000 последователи в Instagram.

Аржентинката е определяна като двойничка на Шакира, а сама казва за себе си, че е най-сексапилният фен на "гаучосите" на Световното първенство.

ГАЛЕРИЯ НА ГОРЕЩАТА МЕЛИСИЯ ВИЖТЕ ТУК

Мелисия не се задоволява само с подкрепа от трибуните за любимия си тим. Когато се налага, тя прави много повече. Например през 2017-а, когато любимият ѝ Ривър Плейт губи с 0:3 от Клуб Депортиво Хорхе Вилстерман в 1/4-финалите на Копа Либертадорес, блондинката заснема видео, в което не оставя много на въображението, и го праща на футболистите.

Трикът на Мелисия проработва и в реванша Ривър бие с 8:0 и се класира на полуфинал, където е елиминиран от Ланус. Преди да прати видеото пък фенката обещава, че ще продаде на търг късметлийските си бикини, ако Ривър преодолее дефицита от 3 гола. Не е ясно дали го е направила... А ето как фен на Саудитска Арабия се "продаде" на Полша. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички