Арабски бизнесмен изуми: Катарците снимаха Ивана Кнол, не защото я харесват


Арабски бизнесмен изуми: Катарците снимаха Ивана Кнол, не защото я харесват
Снимка: instagram.com/knolldoll

52747 0

Хърватката Ивана Кнол стана най-известната фенка на приключилото Световно първенство по футбол в Катар. Брюнетката се появяваше на стадионите в оскъдно облекло и радваше останалите привърженици, а консервативните местни не стояха настрани и, също като останалите, вадеха телефоните си и снимаха пищната красавица.

Оказа се обаче, че тези снимки не са правени, защото Ивана им харесва, а по съвсем други причини. Поне така твърди арабският бизнесмен Мохамед Хасан Ал-Джефаири.

ГАЛЕРИЯ СЪС СНИМКИ НА ИВАНА ВИЖТЕ ТУК

"Нашите фенове снимат Кнол, не защото тя им харесва, а защото не им харесва как неподходящо е облечена. Това ще ви го потвърди всеки един жител на Катар. Той я снима, за да съобщи това на хората", написал Ал-Джефаири в профила си в социална мрежа.

Любопитно е, че 30-годишната хърватка не за първи път присъства на световно първенство по трибуните. Тя е била и на Мондиал 2014 в Бразилия, и на този в Русия през 2018-а, като се е надявала да стане известна още тогава, но шансът ѝ се усмихна чак при третия опит - в Катар. А сексапилната Ивана се разхвърля в пустинята, въпреки че Хърватия не стана шампион. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички