"Истината ще излезе наяве" - приятел на Карим Бензема с интересно разкритие за отсъствието му от Мондиал 2022


"Истината ще излезе наяве" - приятел на Карим Бензема с интересно разкритие за отсъствието му от Мондиал 2022
Снимка: Getty Images

1962 0

Близък приятел на Карим Бензема направи интересно разкритие около случилото се с нападателя на Реал Мадрид преди старта на Световното първенство.

Припомняме, че в навечерието на Мондиал 2022 от френския национален отбор бяха съобщили, че носителят на "Златна топка" е контузен и няма да може да играе в Катар. Впоследствие голаджията напусна лагера на тима, а Дидие Дешан не повика играч, който да го замести.

"Седмица след като напусна националния отбор, Бензема вече тичаше и започна да тренира, за да играе 30 минути в приятелски мач на Реал Мадрид 4 дни по-късно... Но според Стефан (б.р. - Стефан Ги, асистентът на Дешан), той не можеше да играе на Световното! Продължавай да лъжеш, истината ще излезе наяве", написа Карим Джазири, който е добър приятел и агент на Бензема.

"Взех снимка от контузията на Карим и се консултирах с трима различни специалисти. Те бяха категорични, че с такава травма Бензема е щял да бъде във форма да играе още на 1/8-финалите на Световното първенство или в краен случай да бъде сред резервите. Искам да попитам Дидие Дешан защо толкова бързо разкара моя клиент от отбора на Франция!?", запита Джазири.

Според информациите, повечето от френските национали са били против присъствието на звездата на Реал Мадрид. Самият той пък пусна няколко многозначителни публикации в социалните мрежи, след което официално обяви, че слага край на кариерата си в националния отбор.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Карим Бензема задраска голяма част от съотборниците си във Франция

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички