Испания - Коста Рика по ТВ: Къде да гледаме мача на Световното по футбол?


Испания - Коста Рика по ТВ: Къде да гледаме мача на Световното по футбол?
Снимка: GettyImages

3941 0

Националният отбор по футбол на Испания започва днес участието си на Световното първенство по футбол 2022 в Катар. "Ла Фурия Роха" са в група Е с отборите на Германия, Япония и Коста Рика, а първият им съперник е страната от Централна Америка.

Испания и Коста Рика са се срещали само три пъти в официални срещи, като и трите са под формата на приятелски мачове през изминалото десетилетие. Испанският тим има две победи срещу Коста Рика, а третата среща завършва при равен резултат.

Коя телевизия ще излъчи Испания - Коста Рика

И Испания, и Коста Рика демонстрираха добра форма в месеците преди началото на Мондиал 2022. "Ла Фурия Роха" стигна и до полуфиналите на Евро 2020, където отстъпи на бъдещия шампион Италия след дузпи. Луис Енрике разполага с много млад и талантлив състав, амбициран да стигне далеч и в Катар.

Испания - Коста Рика НА ЖИВО

Испания спечели световната титла през 2010-а, но оттогава измина много време. Тимът е с изцяло нов облик и отново мечтае за трофея. Коста Рика пък се надява да повтори историческото си класиране от Мондиал 2014 в Бразилия, когато стигнаха до четвъртфиналната фаза. За целта обаче тимът трябва да излезе от много трудната група Е.

Двубоят между Испания и Коста Рика е трети в програмата от четвъртия ден на Мондиал 2022, като започва в 18:00 часа българско време. Срещата ще бъде излъчена пряко в ефира на Diema Sport 3. За тези от вас, които няма да имат възможност да гледат, можете да следите Испания - Коста Рика НА ЖИВО В SPORTLIVE.BG!

За по-голямо улеснение екипът на SportLive изготви пълна ТВ програма на Световното първенство по футбол по дати и часове, която можете да разгледате в линка.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички