Покрусеният Хосе Гая: Една детска мечта е разрушена заради леко разтежение


Покрусеният Хосе Гая: Една детска мечта е разрушена заради леко разтежение
Снимка: Getty Images

1154 0

Защитникът на Валенсия Хосе Гая коментира изваждането си от националния отбор на Испания за Световното в Катар. Миналата седмица футболистът бе изпратен към Испания, след като получи разтежение. На негово място бе повикан играчът на Барселона Алехандро Балде.

"Благодаря на всички за думите за подкрепа, които получих през последните няколко часа. Честно казано, не зная дали заслужавам толкова много любов. Не е лесно да се примириш с факта, че една детска мечта е разрушена заради леко разтежение. Но понякога се случват тези неща и трябва да се примирите.

Сега ще стана още един фен и ще се наслаждавам на всеки мач на националния отбор. Желая успех на моите съотборници, защото не се съмнявам, че това световно първенство ще бъде за Испания. Животът продължава", написа Гая в социалните мрежи.

По-рано беше обявено, че във Валенсия са разочаровани от решението на селекционера Луис Енрике да изпрати бранителя у дома. Твърди се, че клубните лекари са обявили, че травмата на Гая е лека и той би могъл да е възстановен още за първия мач на тима в Катар - срещу Коста Рика на 23 ноември. А ето какъв проблем възникна пред Испания и Енрике преди старта на Световното.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички