Манчестър Юнайтед е намерил "перфектния" заместник на Кристиано Роналдо


Манчестър Юнайтед е намерил "перфектния" заместник на Кристиано Роналдо
Снимка: Getty Images

3016 0

Манчестър Юнайтед е идентифицирал "перфектния" футболист, който ще наследи Кристиано Роналдо на "Олд Трафорд", съобщава испанското издание "Fichajes".

Според информацията управата на "червените дяволи" си е поставила за цел да привлече сънародника на Роналдо - Гонсало Рамош, който прави фурор на Световното първенство по футбол в Катар.

Припомняме, че Роналдо и Юнайтед се разделиха по взаимно съгласие, след като португалецът взе участие в скандално интервю с британския журналист Пиърс Морган, където "разката" английския гранд и много негови легендарни футболисти.

Рамош, който е заедно с Роналдо в състава на Португалия на Мондиала, е футболист на Бенфика. Той отбеляза девет гола и направи три асистенции в 11 мача от португалския елит през тази кампания.

Нападателят наскоро "обра" заглавията, след като отбеляза хеттрик срещу Швейцария на четвъртфиналите на Световното първенство по футбол. Кристиано Роналдо изненадващо остана извън стартовите 11 в полза на Рамош, който се възползва максимално от възможността си.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Юнайтед планува да се сдобие с нов вратар?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички