Хари Кейн изплаши Англия - капитанът на "Трите лъва" е под въпрос за втория мач на Мондиал 2022?


Хари Кейн изплаши Англия - капитанът на "Трите лъва" е под въпрос за втория мач на Мондиал 2022?
Снимка: Getty Images

2236 0

Капитанът на Англия - Хари Кейн, ще трябва да мине преглед на скенер преди втория мач на "Трите лъва" от Световното първенство по футбол, съобщава информационната агенция "PA".

Съставът на Гарет Саутгейт стартира Мондиал 2022 с 6:2 срещу Иран, а 29-годишният нападател даде две асистенции, но в началото на второто полувреме падна на тревата и се хвана за десния глезен след грубо влизане от ирански футболист.

Кейн все пак остана в игра до 75-ата минута, когато бе заменен и напусна терена леко накуцвайки. Интересно е да се отбележи, че Саутгейт не изглеждаше особено притеснен за състоянието на Хари след края на сблъсъка.

Според информациите, футболистът на Тотнъм ще мине преглед на скенер, който ще покаже колко сериозен е проблемът и дали ще му попречи да играе срещу САЩ на 25 ноември (21:00 часа). Факт е, че в последните години Хари Кейн неведнъж получаваше травми именно в глезените, които го вадеха от важни мачове на клубно ниво! Цяла Англия сега ще стиска палци ситуацията с него да не е сериозна, тъй като той е изключително важен за тактиката на Гарет Саутгейт.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Кошмарни новини за контузията на Люка Ернандес - Франция загуби още един важен играч за Мондиал 2022!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички