Ханзи Флик даде отговор: Напуска ли германският селекционер след срама на Световното първенство в Катар?


Ханзи Флик даде отговор: Напуска ли германският селекционер след срама на Световното първенство в Катар?
Снимка: GettyImages

1255 0

Германският национален селекционер - Ханзи Флик, даде отговор на един от най-често задаваните въпроси, а именно - ще подаде ли оставката си като наставник на Бундестима или ще продължи с работата си по неговото възстановяване.

Маншафта си тръгна безславно от Световното първенство в Катар, след като не съумя да излезе от групата си в компанията на Испания, Япония и Коста Рика. Това се случва за второ поредно издание, след като германците отпаднаха и на Мондиала в Русия още в групите, но тогава бяха под ръководството на Йоахим Льов.

"Ще изчистим този въпрос бързо. Трудно е да отговя сега, точно след като бяхме елиминирани. Скоро ще видим какво ще стане", заяви Флик след двубоя с Коста Рика, завършил 4:2 в полза на Германия, която обаче отпадна поради победата на Япония над Испания. Той обърна внимание и на предстоящото Европейско първенство, което ще се състои именно в Германия.

"Мога само да потвърдя от своя страна - имам договор до 2024 г. и нямам търпение за Европейското първенство у дома. Не усещам никакво напрежение, не чувствах такова и след загубата от Япония. Нямаме много време до турнира и колкото повече сме заедно, толкова повече ще се подобряваме", завърши специалистът.

Ето какво каза легендата на германския футбол Томас Мюлер след отпадането от Световното

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички