Болезнено честен Ханзи Флик: Разочарованието е голямо, трябва да се върнем към основите


Болезнено честен Ханзи Флик: Разочарованието е голямо, трябва да се върнем към основите
Снимка: Getty Images

1750 0

Националният селекционер на Германия - Ханзи Флик, коментира разочароващото отпадане на Бундестима от Световното първенство по футбол

Маншафта победи Коста Рика с 4:2 в последната среща от груповата фаза на Мондиал 2022, но в крайна сметка, след незадоволителни резултати в предишните мачове, 4-кратният световен шампион не продължи напред към елиминационната фаза.

"Разочарованието е огромно, не можем да виним Испания, трябва да виним само и единствено себе си. Имахме много шансове. Особено в мачовете срещу Испания и Япония", каза пред медиите Флик.

"Трябва да се подобрим в развитието на нашите футболисти. Плачем за типичен номер 9 и уингбекове от дълго време. Дефанзивната игра олицетворяваше Германия дълго време, трябва да се върнем към основите".

"Все още не мога да кажа дали ще подам оставка. Ще говорим за това. В момента е твърде рано, но скоро ще стане ясно", добави още германският специалист.

Томас Мюлер също говори пред медиите след края на срещата, а в думите си той загатна за евентуална раздяла с националния тим.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички