Хакими с "кодирана" подигравка към Енрике - за "урок", че не взе Рамос на Световното първенство (ВИДЕО)


Хакими с "кодирана" подигравка към Енрике - за "урок", че не взе Рамос на Световното първенство (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

7221 0

Мароко е голямата сензация на Световното първенство по футбол до момента. Африканската страна излезе като първа в група с Белгия и Хърватия, а след това отстрани на осминафиналите Испания след изпълнения на дузпи (равенство без попадения в редовното време и продълженията).

"Ла Фурия Роха" разочарова сериозно в мача, като не успя да вкара дори и при дузпите (три пропуска). Селекционерът Луис Енрике има много за какво да отговаря, а едно от тях е защо не повика Серхио Рамос.

Централният бранител на ПСЖ заигра много силно с френския тим в седмиците преди Световното, но Енрике предпочете отново да го пренебрегне, за да може в крайна сметка да използва дефанзивен халф в ролята на бранител - Родри, което ощети тима в средата (и въпреки това Серхио Бускетс остана 120 минути на терена...)!

Именно с Рамос бе обвързан начинът, по който една от големите звезди на Мароко - Ашраф Хакими, изрази своята радост след отбелязаната дузпа. Той изпълни танц, който направи със съотборника си в ПСЖ Рамос през този сезон при радост след гол. Можете да видите и двете видеа по-долу в материала.

Кога се подновява футболът в Катар? Вижте пълната ТВ програма за Световното първенство по дати и часове.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички