Гризман вкара директно от корнер и Атлетико Мадрид превзе крепостта на Бетис преди мача с Лудогорец (ВИДЕО)


Гризман вкара директно от корнер и Атлетико Мадрид превзе крепостта на Бетис преди мача с Лудогорец (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2563 0

Атлетико Мадрид превзе крепостта на Реал Бетис, побеждавайки с 2:1 на „Бенито Вилямарин“ в среща от 11-ия кръг на испанската Ла Лига. С този успех „дюшекчиите“ сложиха край на серията от пет домакински триумфа на тима на Мануел Пелегрини от началото на първенството.

Всъщност поредицата на Бетис е от 6 поредни победи у дома, ако включим и миналия сезон. За последно андалусийци загубиха от Барселона на 7 май пред собствена публика. Така хората на Пелегрини получиха тежък удар преди гостуването на Лудогорец в Лига Европа.

В герой за Атлетико се превърна Антоан Гризман, който вкара и двата гола за мадридчани. Първото му попадение падна директно от корнер в 54-ата минута, а след това той удвои в 71-ата минута. Резервата Набил Фекир върна надеждите на домакините със страхотен гол от фаул в 84-ата минута. Бетис вкара още едно попадение чрез Луиз Енрике малко след почивката, но то бе отменено от ВАР заради засада.

Накрая на двубоя и пред двете врати кипеше. Домакините пропуснаха да изравнят, след като топката срещна гредата след удар с глава на Алекс Морено, а Феликс не успя да се разпише за „дюшекчиите“.

С прибавените 3 точки тимът на Чоло Симеоне изскочи на 3-ото място с 23 точки. Бетис остава пети с 20 пункта.

Video edited on Kapwing

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички