Ерлинг Холанд съжали, че няма да бъде в Катар и разкри каква ще бъде целта му по време на Мондиал 2022


Ерлинг Холанд съжали, че няма да бъде в Катар и разкри каква ще бъде целта му по време на Мондиал 2022
Снимка: Getty Images

1834 0

Головата машина на Манчестър Сити - Ерлинг Холанд, призна в интервю пред "Daily Mail", че му се е искало да играе на Мондиал 2022 в Катар.

Неговата Норвегия не успя да се класира за Световното първенство, след като завърши на трето място в квалификационната си група с актив от 18 точки. Първото място бе за Нидерландия (23), а второто за Турция (21).

"Искаше ми се да съм на Световното, разбира се. Но реалността е такава и аз няма да бъда там. Сега ще имам възможност да релаксирам ума и тялото си, а след това ще подновя тренировки. Надявам се един ден с Норвегия да осъществим нашата мечта и да се класираме за световно или европейско първенство", заяви 22-годишният Холанд пред изданието.

Нападателят на "гражданите" отговори и на въпрос какво ще прави по време на Световното в Катар и дали ще се опита да подобри нещо в играта си: "Над какво ще работя? Нищо специално! Смятам, че първите ми няколко месеца в Манчестър Сити са доста добри, така че няма нужда да правя промени. Целта ми е да се подготвя за втората част от сезона и да съм готов за следващия мач след почивката". След края на Мондиал 22, първият мач за Сити е домакинство на Ливърпул от 1/8-финалите за "Карабао Къп" - 22 декември.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Лионел Меси назова 3 отбора, които са 'над останалите' на Мондиал 2022 - Аржентина не е сред тях!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички