Гари Невил скочи на рефера на Англия - Франия: Кошмарен, абсолютна пародия


Гари Невил скочи на рефера на Англия - Франия: Кошмарен, абсолютна пародия
Снимка: Getty Images

1588 0

Бившият футболист и легенда на Манчестър Юнайтед - Гари Невил, който в момента се подвизава като футболен анализатор, не спести нищо на рефера, който ръководи четвъртфинала от Мондиал 2022 между Англия и Франция.

Невил сподели за телевизията "ITV", че не е останал никак доволен от решенията на бразилския арбитър - Уилтон Сампайо, наричайки неговото ръководене на двубоя "кошмарно".

"Реферът имаше кошмарен мач, този съдия е абсолютна пародия. Не казвам, че всичко се дължи на поражението на Англия, защото това е извинение, но той беше просто лош съдия, много лош", сподели Невил.

Решенията на Уилтон Сампайо попаднаха под светлината на прожекторите, когато Букайо Сака бе повален от Дайот Упамекано в подготовката за началния гол на Орелиен Чуамени за Франция.

Защитникът на Байерн Мюнхен отново беше замесен по-късно през първото полувреме. Той препъна Хари Кейн, когато капитанът на Англия влезе в наказателното поле от десния фланг.

ВАР не успя да се намеси, вероятно считайки контакта извън наказателното поле, а това отново бе решение, което никак не се хареса на "трите лъва". В крайна сметка за Англия бяха отсъдени две дузпи, но втората беше дадена след проверка на ВАР.

Хари Кейн вкара първата дузпа, но пропусна втората, подпечатвайки загубата на Англия с 1:2. Така Франзия ще се изправи срещу Мароко на полуфиналите и ще се стреми да си осигури място на втория си пореден финал на Световното първенство.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Реакцията на Килиан Мбапе на пропуснатата дузпа на Хари Кейн.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички