ВИДЕО: Фаталният пропуск на Кейн, който прати Англия вкъщи и уби мечтата за триумф на Световното първенство


ВИДЕО: Фаталният пропуск на Кейн, който прати Англия вкъщи и уби мечтата за триумф на Световното първенство
Снимка: GettyImages

2497 0

Франция победи с 2:1 Англия в епичен сблъсък от ¼-финалите на Световното първенство в Катар. Така „петлите“ ще продължат защитата си на титлата с двубой от полуфиналите срещу Мароко, а „Трите лъва“ се прибират вкъщи.

Селекцията на Гарет Саутгейт обаче имаше шансове да прати мача поне в продължения и да се надява да стигне до успеха в тях или пък след рулетката на изпълненията да дузпи.

Именно удар от бялата точка обаче лиши англичаните от възможността да запазят шансовете си да продължат към полуфиналите. Фаталният пропуск направи Хари Кейн.

Той вкара една дузпа в 54-ата минута за 1:1, но в 84-ата минута прати топката в облаците. Англичаните получиха втория наказателен удар заради нарушение на Тео Ернандес, който изблъска Мейсън Маунт в пеналта.

Кейн би силно и прати топката над напречната греда на вратаря Юго Лорис. Така той се провали и не успя да преодолее за втори път съотборника си в Тотнъм и да изравни.

ВИЖТЕ ФАТАЛНИЯ ПРОПУСК НА КЕЙН:


Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички