Гари Невил отсече: Манчестър Юнайтед и Португалия са по-добри без Кристиано Роналдо


Гари Невил отсече: Манчестър Юнайтед и Португалия са по-добри без Кристиано Роналдо
Снимка: Getty Images

1633 0

Бившият защитник и капитан на Манчестър Юнайтед - Гари Невил, направи много категорично изказване в ущърб на своя бивш съотборник при "червените дяволи" Кристиано Роналдо.

Според англичанина отборите, в които Кристиано се състезава в последните години - Юнайтед и националният на Португалия, показват по-добро лице без него в игра. 

"Най-доброто представяне на Португалия на Световното първенство, победата с 6:1 над Швейцария, беше без него. Изглеждаха много по-мобилизирани. Жоао Феликс и Бруно Фернандеш се съживиха. Това ми напомня за Юнайтед - бяха по-добри, когато той не беше в отбора", заяви категорично пред "Sky Bet" Невил.

Той изрази притеснения за развитието на младите футболисти, които взимат за пример характера на Кристиано Роналдо.

"Кристиано Роналдо е най-великият играч, когото съм виждал и въпреки това, което може да си помисли, го обичам безгранично. Той е невероятен.

Притеснява ме влиянието, което оказва върху останалите играчи, когато отказва да е част от отбора си. Роналдо е по-добър от това. Най-големият му проблем е, че треньорите на Португалия и Манчестър Юнайтед мислят, че е по-добре без Роналдо в отбора, докато на него му е трудно да се примири с това", завърши Гари Невил. 

Самият Кристиано отрече твърденията, че е отказвал да се състезава за "мореплавателите" и че има намерения да си тръгне преждевременно от Мондиала в Катар.

Ето как друг бивш капитан на Юнайтед - Рой Кийн, защити португалеца

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички