Френски специалист предупреди преди финала на Мондиал 2022: Аржентина не е само Меси и десет магарета


Френски специалист предупреди преди финала на Мондиал 2022: Аржентина не е само Меси и десет магарета
Снимка: GettyImages

1564 0

Френският специалист Паскал Дюпра, който доскоро ръководеше Сент-Етиен, отправи доста интересно предупреждение до националния отбор на Франция преди финала на Световното първенство по футбол срещу Аржентина, а мнозина намериха коментара му за комичен.

Дюпра обясни, че Франция не може да приеме с лекота останалите аржентински играчи извън Лео Меси. Бившият мениджър на Сент-Етиен сподели, че съотборниците на Меси също могат да бъдат опасни.

"Аржентинските футболисти са образец за агресия. Те знаят своя лимит и правят това, което знаят как да правят. Но не можем да сведем този отбор просто до Меси и десет магарета", каза Дюпра за RMC Sport.

"Ла Албиселесте", воден от Меси, се върна забележително, след като претърпя шокираща загуба от Саудитска Арабия в първия им мач. Те победиха отбори като Австралия, Холандия и Хърватия по пътя към финала.

Дидие Дешан и компания, от друга страна, се включиха в състезанието, като защитаващ титлата шампион. Те постигнаха впечатляващи победи над Полша, Англия и Мароко, за да се доберат до решаваща среща.

Килиан Мбапе, Оливие Жиру, Антоан Гризман и Усман Дембеле са считани за ключовите фактори в тима на "петлите". Междувременно на Лео Меси му се пада да върши цялата тежка работа за отбора на Лионел Скалони.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Интересна тенденция посочва кой ще ликува на финала в Доха.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички