Френски национал ще запълва отсъствието на Пол Погба и Н'Голо Канте: Нося баланс на отбора...


Френски национал ще запълва отсъствието на Пол Погба и Н'Голо Канте: Нося баланс на отбора...
Снимка: Getty Images

1184 0

Звездата на Ювентус Адриен Рабио гарантира, че ще даде най-доброто от себе си на Световното първенство по футбол в Катар, заявявайки, че ще донесе нужния баланс в звездния отбор на Франция.

"Петлите" ще бъдат без двама от своите основни полузащитници - Н'Голо Канте и Пол Погба, на предстоящия Мондиал в Катар. Тъй като и двете суперзвезди пропускат турнира поради контузия, се очаква Рабио да се появява редовно в единайсеторката на Дидие Дешан.

"Ще дам всичко от себе си, както го правя с Ювентус, без да мисля много за Световното първенство. Чувствам, че съм в най-добрата си форма, психически и физически", сподели Рабио пред "La Gazzetta Dello Sport".

"Аз съм играч, който носи баланс на отбора. Свързва атаката и защитата, и поддържа правилната позиция и тактически подход, за да разбера играта и да се адаптирам към различни ситуации, реагирайки на движенията на моите съотборници", добави още французинът.

Рабио определено се намира в отлична форма. Той е сред любимците на мениджъра на Ювентус Масимилиано Алегри този сезон. Бившият полузащитник на ПСЖ е участвал в 16 мача за "бианконерите" в различни турнири, успявайки да запише пет гола и две асистенции.

Ще повтори ли Франция кошмара от 2002 и в Катар? - Разберете в ТОЗИ МАТЕРИАЛ.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички