Франция срещу Австралия по ТВ: Къде да гледаме срещата от Световното по футбол?


Франция срещу Австралия по ТВ: Къде да гледаме срещата от Световното по футбол?
Снимка: GettyImages

5822 0

Франция се изправя срещу Австралия в третия ден от Световното първенство 2022. Именно и тогава стартират битките от група "D", в която освен световните шампиони и "кенгурутата" участие ще вземат още Дания и Тунис. 

По този начин "петлите" ще стартират участието си срещу един не толкова претенциозен съперник, с който ще се опита да загрее за предстоящите сблъсъци на по-високо ниво. Възпитаниците на Дидие Дешан биват определяни за фаворите в срещата и групата, но биват разкъсвани от проблеми в състава. 

За последно стана ясно, че голямата звезда Карим Бензема отпада от сметките, а на негово място няма да бъде викан заместник. На по-ранен етап лоша съдба сполетя и Кристофър Нкунку, но за друг футболист бе изпратена повиквателна. 

От другата страна се намира отборът на Австралия, който се на класира на своето пето поредно Световно първенство. Те не са излизали от групите в три от случаите, а през 2006 г. достигнаха до осминафиналите. Този път "кенгурутата" стигнаха до изпълнение на дузпи в баража с Перу, който в крайна сметка бе спечелен. 

Символичните гости от Австралия няма да може да разчитат на Хари Сутър и Мартин Бойл, докато Приснел Кимбембе изглежда контузен, като другите двама за двубоя днес. 

Коя телевизия ще излъчи Франция - Австралия

Двубоят между "петлите" и "кенгурутата" е насрочен за 21 часа българско време и ще може проследите него, както и всеки един мач от Световното по футбол 2022 НА ЖИВО в SportLive.bg! В същото време той ще бъде излъчван и пряко в ефира на Diema Sport 3.

Вижте пълната ТВ програма за Световното първенство 2022!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички