Франция се готви за дузпи срещу Англия на Мондиал 2022: Анализирахме ги внимателно


Франция се готви за дузпи срещу Англия на Мондиал 2022: Анализирахме ги внимателно
Снимка: GettyImages

1927 0

Капитанът на националния отбор на Франция - Юго Лорис, заяви на пресконференция, че "петлите" са се готвили за изпълнения на дузпи срещу съперника си на четвъртфиналите на Световното първенство по футбол в Катар - Англия.

Лидерът на французите също така посочи, че футболистите на "трите лъва" са били анализирани и в частност техния капитан - Хари Кейн, с когото Лорис дели една съблекалня в английкия Тотнъм.

"Ние ги анализирахме внимателно, но всичко е въпрос на инстинкт и усещане, преди да стигнем до там. Има време да се направи разликата на терена. Няма какво да коментирам Хари, знаете по-добре от мен, че той не прощава от всяка една точка на терена", каза Лорис пред медиите.

Кейн ще влезе мотивиран в този мач, след като вкара първия си гол на тазгодишното Световно първенство по футбол в осминафиналния сблъсък на Англия срещу Сенегал. Трите лъва спечелиха този мач с 3-0 и стигнаха до четвъртфиналите. Преди това Кейн регистрира три асистенции в груповата фаза.

Междувременно Лорис игра в три от четирите мача на Мондиала в Катар за Франция. Той все още не е запазил чиста мрежа, след като допусна по един гол срещу Австралия и Дания в груповата фаза и срещу Полша на осминафиналите.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Легенда на френския футбол посочи дуела, който ще реши Англия - Франция.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички