Изненади, разочарования, тенденции и мач №1 на Световно първенство 2022 (ВИДЕО ОБЗОР)


Изненади, разочарования, тенденции и мач №1 на Световно първенство 2022 (ВИДЕО ОБЗОР)
Снимка: GettyImages

18346 0

В неделя вечер приключва Световно първенство 2022 в Катар, което през последния месец завладя цялата планета, като почти половината население е гледало поне част от мачовете по терените в Доха. 

В предаването "Точно попадение" направихме анализи на това, което ни оставя най-голям отпечатък от случилото се до момента в Катар - изненади, разочарования, най-интересни мачове и още много. Също така в края правим анализ на предстоящия двубой за 3-ото място между Хърватия и Мароко - гледайте видеото или продължавайте да четете! 

 

Изненади, разочарования и впечатления от Световно първенство 2022 

Определено в Катар изглеждаше, че абсолютно всичко е възможно, след като редица фаворити отпаднаха рано-рано от надпреварата, включително и два от най-големите още в груповата фаза. Имаше невероятни мачове, много драматични моменти и много тенденции, които се забелязаха по време на Мондиал 2022. Ето и част от тях: 

Мач №1 в Катар 

Има много кандидати за това кой беше най-интересният двубой по време на Световното. Сърбия - Камерун би бил отличен кандидат за това, но и двата тима отпаднаха още в груповата фаза. Някои мачове на Гана, например, бяха фантастични, докато от друга страна и трите мача на Германия могат да попаднат в тази графа - вижте избора ни във видеото: 

 

Изненада №1 на Световно първенство 2022 

Претенденти за изненада №1 в турнира колкото искате! Още в началото станахме свидетели на такава, когато Япония обърна Германия, а няколко дни по-късно стори това и с Испания. Саудитска Арабия пък обърна Аржентина в първия мач от груповата фаза в тази група. Хърватия пък отстрани фаворит №1 на букмейкърите за шампионската титла! Коя е изненада №1 според всеки, гледайте видеото: 

 

Кой е най-големият отпечатък, който ни оставя Световно първенство 2022 

Всяко световно първенство оставя своя траен отпечатък върху футбола, който бива дискутиран години след това. Какви са най-интересните тенденции и най-запомнящи се моменти от изминаващото Световно (като тактическата неграмотност на част от най-големите отбори) - вижте във видеото: 

Прогнози и очаквания за Хърватия - Мароко

Този мач вече го гледахме веднъж - в груповата фаза двата отбора не успяха да се победят, като предстои да разберем какво ще се случи и в мача за бронза. Макар и вече "вряла и кипяла" в такива моменти, Хърватия ще иска да спечели в последния мач на мондиал на Лука Модрич, Иван Перишич и Деян Ловрен. Мароко пък няма да се даде лесно и бронзът ще отива на "атласките лъвове" след шеметното Световно, което записаха. 

Какви са очакванията и прогнозите за този двубой с коефициентите на партньорите на предаването Sesame.bg - в края на видеото: 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички