Фернандо Сантош поясни какви са шансовете на Кристиано Роналдо да играе за Португалия срещу Южна Корея


Фернандо Сантош поясни какви са шансовете на Кристиано Роналдо да играе за Португалия срещу Южна Корея
Снимка: Getty Images

1725 0

Старши треньорът на Португалия - Фернандо Сантош, заяви на пресконференцията си преди последния мач на "мореплавателите" от груповата фаза на Мондиал 2022, че участието на Кристиано Роналдо в срещата е под въпрос!

*Утре, 2 декември, португалците играят срещу Южна Корея (17:00 часа). Те са лидер в Група "Н" с актив от 6 точки, следвани от Гана (3), корейците (1) и Сърбия (1).

"50 на 50 са шансовете му да играе, ще видим... Всичко зависи от това как ще се почувства на днешната тренировка и дали ще бъде в кондиция за игра", обясни Сантош за CR7 и увери: "Имаме план, ако той отсъства!".

Ако Португалия не успее да финишира на първата позиция, най-вероятно ще трябва да играе срещу Бразилия на 1/8-финал. "Ако все пак се срещнем, това ще бъде мач между два големи отбора. Нашето желание обаче, както и тяхно, е да се срещнем на по-късен етап в турнира", сигурен е Фернандо Сантош, който допълни:

"Имам пълно доверие на всички играчи. Мендеш, Отавио и Данило са аут със сигурност, но ще видим останалите как ще се справят. Не е лесно да играеш на всеки четири дни, но е изключително важно да спечелим първото място. Така ще имаме допълнителен ден почивка".

*Още новини за Световното първенство в Катар ще откриете в SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички