Фаворити срещу аутсайдери, еп. 2: Франция и Англия са на ход на Световното 2022 (ВИДЕО)


Фаворити срещу аутсайдери, еп. 2: Франция и Англия са на ход на Световното 2022 (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

41219 0

Макар и не без главоболия, в първите осминафинали от Световното първенство 2022 в Катар преминаха без изненади - Нидерландия и Аржентина се изправят една срещу друга на четвъртфиналите, след като отстраниха съответно САЩ (3:1) и Австралия (2:1). И в неделния ден ще видим нов епизод на "Фаворити срещу аутсайдери", тъй като отново очакванията са за лесни мачове за топ отборите. 

В първата срещата за деня Франция ще мери сили с Полша, която вкара 2 гола на Саудитска Арабия и може да се похвали, че удържа Аржентина до "само" 0:2. В късния двубой интересният отбор на Сенегал може би ще играе последните си 90 минути, изправяйки се срещу Англия - отборът, решен на всичко най-накрая да достигне до заветната цел - световната титла. 

В предаването "Точно попадение" (реализирано с подкрепата на Sesame.bg) разгледахме подробно това, което предстои да се случи днес. Можете да гледате както във видеото, така и да продължите да четете: 

Франция ще праща Левандовски да се готви за рестарта на клубния сезон 

Франция изглежда като един от най-добрите отбори на Световното. Макар и да загуби последната си среща с Тунис (когато Дешан използва основно резервни футболисти, "петлите" демонстрираха отличен футбол с Австралия и Дания и изглеждат реален претендент да са едва третият отбор, защитил световната си титла! 

От друга страна, Полша не показа нищо особено до момента в турнира - скучно 0:0 с Мексико, победа на контраакции срещу Саудитска Арабия и опълчение срещу Аржентина, довело до "само" 0:2 и класиране напред по голова разлика. Въпреки това никой отбор не е за подценяване, като дори един от специалистите в екипа на "Точно попадение" очаква много тежък двубой за "петлите" и дори продължения! 

Англия никога не е играла със Сенегал, но властва над Африка 

"Трите лъва" мечтаят да повторят успеха от 1966 година и досега жребият е много благосклонен към тях. Те може и никога да не са играли със Сенегал, но в историята си нямат загуба от представител на африканския континент. 

Сенегал изглеждаше обречен без Садио Мане, но в последните си два мача в груповата фаза демонстрира, че може и да играе атакуващо, и да бележи въпреки липсата на големия си лидер. За съжаление на Сенегал обаче, и Идриса Гей няма да играе срещу Англия, което прави много сложна задачата на африканската страна. 

Прогнози за мачовете Франция - Полша и Англия - Сенегал 

Екипът на Sportlive.bg, който реализира предаването "Точно попадение" с подкрепата на платформата за спортни залози и казино игри, по традиция има няколко прогнози за предстоящите срещи - ето и част от тях: 

  • От Стефан

Франция - Полша: ПП/КР 1/1 + Полша под 0,5 гола (2.57 коефициент - 100 точки)

Англия - Сенегал: Англия да победи с поне 2 гола разлика (2.55 коефициент - 100 точки)

  • От Кристиян

Франция – Полша: Под 2.5 гола в мача (1.95 коефициент) – 200 точки

Франция – Полша: Франция да спечели В продължения (9.75 коефициент) – 100 точки

Останалите можете да видите във видеото: 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички