Старт на осминафиналите: Меси на лов за "кенгура", очаквайте ДРАМА на Нидерландия - САЩ (ВИДЕО)


Старт на осминафиналите: Меси на лов за "кенгура", очаквайте ДРАМА на Нидерландия - САЩ (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

43458 0

В събота вечер (03.12) ще бъде даден стартът на елиминациите на Световно първенство 2022, след като в петъчния ден приключиха и последните срещи от групите и станаха ясни всички осминафиналисти на шампионата в Катар. 

В програмата за първия ден на директна елиминация в турнира влизат два изключително интересни двубоя, като в поредния епизод на "Точно попадение" направихме пълен анализ и на двете срещи, както и представихме няколко интересни прогнози от страна на екипа, реализиращ предаването - може да гледате във видеото, както и да продължите да четете надолу: 

Нидерландия ще има трудности с младия отбор на САЩ 

"Лалетата" може и да не убедиха с игра, но резултатите им (2 победи, 1 равенство) бяха достатъчни за първо място в група "A" на шампионата. Сега обаче е може би най-големият тест за атакуващата мощ на селекцията на Луис Ван Гаал, тъй като отборът се изправя срещу тим, който допусна само 1 гол до момента в турнира, и то от дузпа - САЩ. 

"Янките" са с изключително млад, но енергичен състав, като вече създадоха много проблеми на Англия. И е напълно вероятно да го направят и срещу Нидерландия. Макар и да е вкарал само 2 гола, отборът, воден от Кристиан Пулишич, има всички шансове да поднесе изненадата още в първия мач от елиминациите в турнира. Въпреки това трябва да се отбележи, че според специалисти, анализатори и включително платформата за онлайн спортни залози и казино игри - Sesame.bg, Нидерландия е фаворит за продължаване напред. 

Аржентина с лесен (или не чак толкова) тест срещу Австралия 

Аржентина е супер фаворит в предстоящия сблъсък с Австралия, но в такава роля бяха "гаучосите" и в мача срещу Саудитска Арабия, който загубиха на старта на надпреварата в Катар. Последваха обаче две убедителни представяния срещу Мексико и Полша, като изглежда страната от Южна Америка "набира скорост" в най-подходящия момент. 

"Кенгурата" обаче не трябва да бъдат подценявани. Те загубиха от Франция с 1:4, но се прегрупираха и спечелиха срещу Тунис (1:0), а след това изхвърлиха от турнира и един от най-трудните за побеждаване отбори - този на Дания. Способни ли са Дюк и компания на нова изненада, предстои да разберем. 

Прогнозите на специалистите за старта на осминафиналите 

Както е известно, в предаването "Точно попадение" завършваме с прогнози на специалистите в тяхното своеобразно състезание. Разбира се, то е само с информативно забавна цел, като се използват коефициентите, осигурени от Sesame.bg. Ето ги и тях: 

  • От Иво 

- Аржентина - Австралия: Аржентина да спечели + повече корнери за Аржентина + повече картони за Австралия + Меси да отбележи гол 

- Нидерландия - САЩ: САЩ под 0.5 попадения 

- Нидерландия - САЩ: Нидерландия да спечели в продълженията 

  • От Виктория

- Нидерландия – САЩ: Коди Гакпо да отбележи по всяко време (3.40) – 100 точки

- Аржентина - Австралия: Двата отбора да отбележат + над 3.5 картона (3.88) – 50 точки

Прогнозите на останалите членове на екипа вижте в предаването за днес: 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички