Екс звезда на Еквадор: Искам Аржентина да спечели Мондиал 2022 заради Меси


Екс звезда на Еквадор: Искам Аржентина да спечели Мондиал 2022 заради Меси
Снимка: Getty Images/Guliver

883 0

Бившият еквадорски национал Антонио Валенсия стана поредният футболист, нямащ нищо общо с Аржентина и Лионел Меси, който стиска палци на "гаучосите" и техния капитан на финала на Световното първенство по футбол.

"Бих искал Аржентина да победи във фианала на Мондиал 2022 - заради Меси, заради всичко, което той е постигнал в своята кариера. Всеки трябва да се стреми към такава работна етика, към такава скромност, към такава игра. Меси е еталон", каза бившият играч на Манчестър Юнайтед, цитиран от "The Athletic".

"Този Меси много иска да спечели световната купа. Той е фокусиран върху тази задача. Пред него има прекрасна възможност", допълни Валенсия.

90 минути делят Аржентина и Меси от сбъдването на голямата мечта. Те обаче са срещу все още действащия световен шампион Франция. Финалът е на 18 декември на стадион "Лусаил". Ето как по-рано Валенсия се възхити на Меси, на когото е фен не отсега. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички