Два английски гранда ще се сборят за подписа на "лалето" Коди Гакпо


Два английски гранда ще се сборят за подписа на "лалето" Коди Гакпо
Снимка: Getty Images

2043 0

Крилото на ПСВ Айндховен и Нидерландия Коди Гакпо е привлякъл вниманието на водещи английски клубове с изявите си дотук на Световното първенство в Катар. 23-годишният футболист вече има 2 гола за "лалетата" в 2 мача на Мондиал 2022.

Изявите му в Катар са впечатлили Манчестър Юнайтед и Ливърпул, които след шампионата на планетата ще обсъдят възможността да го привлекат с ПСВ. "Червените дяволи" се интересуваха от крилото и миналото лято, но мениджърът Ерик тен Хаг предпочете да вземе Антони от бившия си клуб Аякс.

След началото на Световното първенство от "Олд Трафорд" обявиха, че се разделят с Кристиано Роналдо след скандалното му интервю за Пиърс Морган. Сега английският гранд търси ново подсилване в атака и са се прицели отново в нидерландеца.

Според "Voetbal International" интерес към Гакпо проявяват и Ливърпул, Реал Мадрид и Байерн Мюнхен. Младият футболист обаче е концентриран върху изявите си за Нидерландия и ще обсъжда бъдещето си едва след края на участието на "лалетата" в Катар.

През сезона в Ередивизи дотук крилото е вкарал 15 гола и е дал 14 асистенции. Кандидатите за него ще трябва да си приготвят поне 50 милиона евро. А ето защо от ПСВ може да склонят за раздяла с Гакпо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички