Спортният директор напуска Ливърпул скорострелно, това ще се отрази на Клоп


Спортният директор напуска Ливърпул скорострелно, това ще се отрази на Клоп
Снимка: Getty Images

5249 0

Спортният директор на Ливърпул Джулиън Уорд ще напусне поста в края на настоящия сезон, информира "ESPN". 41-годишният специалист зае поста едва през миналото лято, като преди това имаше преходен период, в който той прие поста от Майкъл Едуардс.

Уорд изигра ключова роля в привличането на Луис Диас, Дарвин Нунес, Фабио Карвальо, Калвин Рамзи и Артур Мело. Също така, под негово ръководство клубът удължи договорите на Мохамед Салах, Диого Жота, Харви Елиът, Джо Гомес и Къртис Джоунс.

Въпреки добрата си работа, Уорд е уведомил собствениците на Ливърпул за желанието си да напусне клуба. Според "The Guardian" това е било голям шок за босовете на "Fenway Sports Group", които са го убедили да отложи напускането си за края на сезона.

Според "ESPN", когато това се случи, ролята на мениджъра Юрген Клоп ще се промени. Той ще бъде по-активно въвлечен в трансферните дейности. Германецът ще получи повече пълномощия в сферата на окомплектоването на състава. А ето кои двама играчи се очаква да напуснат Ливърпул и кой получава нов договор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички